Söndagsmiddag på Rundeln
Första söndagsmiddagen hemma hos Elina och Micke på Rundeln 7 A! Start kl 13 "som vanligt".
Värdar: Elina och Micke
Gäster: Ann, Sören, Victor och Jessica Ågren
Eva och Håkan Ågren
Till förtugget bjöds det på bacon-lindade dadlar och serrano-skinka.

Elina och Micke förberedde sedan förrätten; en getost-toast med valnötter och ringlad honung på en bädd av ruccola och rödlök. Micke hade fått tipset av sin kusin, som brukar göra detta till nyår.

Varmrätten var bakad potatis med ryggbiff. Till det serverades tre sorters kryddsmör; en med chili, en med örter och en med vitlök.

Avslutningsvis blev det en morotskaka med färskostglasyr.

Nästa middag är planerad till början av Juni, då ska förhoppningsvis även Rikard vara tillbaka i bilden igen!
Värdar: Elina och Micke
Gäster: Ann, Sören, Victor och Jessica Ågren
Eva och Håkan Ågren
Till förtugget bjöds det på bacon-lindade dadlar och serrano-skinka.

Elina och Micke förberedde sedan förrätten; en getost-toast med valnötter och ringlad honung på en bädd av ruccola och rödlök. Micke hade fått tipset av sin kusin, som brukar göra detta till nyår.

Varmrätten var bakad potatis med ryggbiff. Till det serverades tre sorters kryddsmör; en med chili, en med örter och en med vitlök.

Avslutningsvis blev det en morotskaka med färskostglasyr.

Nästa middag är planerad till början av Juni, då ska förhoppningsvis även Rikard vara tillbaka i bilden igen!
Söndagsmiddag 17/2 2013
Söndagsmiddag 17 februari 2013
Vedensgatan 19, Borås
Sören, Ann, Elina, Micke, Victor och Jessica
Håkan och Eva (Rikard är fortfarande i Freiburg)
MENY
René Barbier Cava alt Herrljunga päroncider
Petit Chouer med skagenröra



Entré
Kryddgravad hälleflundra med syltad rödlökscreme
Dopff & Irion Riesling alt Herrljunga päroncider

Huvudrätt
Osmanisk gryta med ris
Vitlöksfrästa morötter
Harry Cuverter
Rawenswood Vintner’s Blend alt Herrljunga päroncider

Dessert
Kolapaj med banan alt ananas
Lehener Bergler Ruländer 2003






