Indisk Söndagsmidddag
Restaurang Bjursten goes India!
Familjen Ågren bjuder till Indisk söndagsmiddag där vi som lagade mat var:
Sören lagade förrätten Daal
Familjen Ågren bjuder till Indisk söndagsmiddag där vi som lagade mat var:
Sören lagade förrätten Daal
Ann lagade Shai Korma och Tikka Masala
Micke lagade kyckling Vindaloo
Jessica lagade efterrätten shrikand
Tillbehören tillagades av Sören.
Victor var prick och dryck-ansvarig. Han var även dagens chaufför.
Allt under övervakning av Elina som löste dagens meny i samråd med Victor.
Våra gäster var Håkan och Eva.
Rikard var i Freiburg och pluggade tyska! ;)
Dagens Meny:
Daal
Maten står på spisen! Vindaloo till vänster (extra stark i tomat-grytan) och Tikka Massala nere till höger.
Shrikand
Micke lagade kyckling Vindaloo
Jessica lagade efterrätten shrikand
Tillbehören tillagades av Sören.
Victor var prick och dryck-ansvarig. Han var även dagens chaufför.
Allt under övervakning av Elina som löste dagens meny i samråd med Victor.
Våra gäster var Håkan och Eva.
Rikard var i Freiburg och pluggade tyska! ;)
Dagens Meny:


Daal

Maten står på spisen! Vindaloo till vänster (extra stark i tomat-grytan) och Tikka Massala nere till höger.

Shrikand
Och såhär såg vi ut med våra prickar i pannan:
Eva
Håkan
Sören
Micke och Elina

Eva

Håkan

Sören

Micke och Elina
SÖNDAGSMIDDAG 14 OKTOBER 2012
Äntligen var det dags igen och det var helt rätt med söndagsmiddag på Vedensgatan denna regniga, gråa höstdag.
Hungriga var Sören, Ann, Elina, Micke, Victor, Jessica, Håkan och Eva. Rikard är i Freiburg och kunde bara delta via Skype.
MENY
Rosa bubbel från Alsace (Crémant Dagobert Rosé) alt Herrljunga päroncider
Västerbottenbollar med oliver
Entré
Laxtoast med löjrom
Alsace Riesling 2009 alt Fanta Tropic

Huvudrätt
Oxfilé med getost och rödvinsås
Confiterade tomater
Hasselbackspotatis
Saint-Emilion Grand Cru 2006 alt Fanta Tropic

Dessert
Äppelkaka med vit choklad
Turkisk grädde
Kaffe med avec

Några utav våra deltagare:



